Laden Evenementen

Draai de verwarming een graadje lager en kom buurten en opwarmen in het klimaatcafé. Deze week aandacht voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hoe kies jij je stem? Al eens aan de klimaat kieswijzer gedacht? Deze is ook speciaal voor Arnhemse partijen opgesteld.

Wat doet het Klimaatcafe?

Elke vrijdagmiddag kun je binnenlopen bij ons Buurt Klimaatuur in de Buurtfabriek, met om de week advies van onze duurzame wijkvereniging Duurzaam Craneveer. Jong en oud zijn van harte welkom. Ook Duurzaam Craneveer Junior zal af en toe zijn gezicht laten zien. Bij de aftrap hebben zij bijvoorbeeld het recycle kwartet gespeeld.

Loop binnen voor advies, deel je mening of stel je vraag. Ontmoet professionals en doe mee aan activiteiten. Houd de actuele berichtgeving in de gaten.

Laat je klimaatwensen horen

Waarom starten we een klimaatuur? Er zijn veel vragen omtrent dit thema. We moeten veranderingen aangaan, maar hoe doe je dat en waarom zou jij daar als eerste mee beginnen. Waar haal je goede informatie en advies vandaan? Of misschien heb jij wel bepaalde behoeftes of wensen. Mooie onderwerpen om eens met iemand te kunnen bespreken of een buurtgenoot te ontmoeten die dezelfde issues wil aanpakken. Samen staan we sterk.

Ofwel, het klimaat wringt en de tijd dringt.

Ondertussen tikt de klok verder en verandert het klimaat gewoon door. Dus kom jij ook praten, meedoen of je hart luchten over dit thema?

We zien je graag in het café.

 

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant