Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Buurtgalerie

20 december 2021

Rond de feestdagen hangt het werk van de Arnhemse grafisch ontwerpster Suseela Gorter bij ons in de Buurtfabriek. Een in Nederland ontworpen én gemaakte kerstboom op een wandkleed. Een duurzaam alternatief voor de echte kerstboom, de Tiny Tree.

Je bent van harte welkom om de boom te komen bezichtigen. We zullen de lampjes aanzetten, dat geeft een extra speels effect. En een lekker warm kopje thee, koffie of chocolademelk is zeker verkrijgbaar in de Buurtfabriek.

We zijn elke dinsdag of donderdag open, of tijdens een activiteit.

Klimaat Café

In aanvulling op dit duurzame initiatief, kunnen we alvast melden dat de Buurtfabriek in 2022 start met een Buurt Klimaat Uur, een inlooploket ofwel klimaat café. Het klimaat wringt en de tijd dringt..

U kunt dit café wekelijks bezoeken voor informatie en advies over klimaatverandering in het algemeen, aanpassingen aan bijvoorbeeld uw woning en/of vragen over duurzaamheid. Duurzaam Craneveer zal waarschijnlijk ook een rol spelen. En duurzame workshops, lezingen en activiteiten sluiten we hier graag op aan.

Ofwel, een buurt informatiepunt om advies in te winnen. Maar we horen ook graag uw behoeftes omtrent deze complexe vraagstukken en veranderingen die we aan moeten gaan. We helpen u graag met allerhande klimaatvraagstukken. Heeft u nog aanvullende ideeën? Laat het ons weten!

Duurzame kerstboom tips

Meer weten over het duurzame initiatief van de Tiny Tree? Of behoefte aan duurzame kerstboom tips?

Lees dit recente artikel in De Gelderlander (dec. 2021).

Gegevens

Datum:
20 december 2021

Locatie

De Buurtfabriek
Peter van Anrooylaan 1
Arnhem, 6815 GT
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

Buurtfabriek
Suseela Gorter