Laden Evenementen

Welkom bij het klimaatcafé. Welk weer het ook is, we zijn open. Sinds de start van het café zijn al bijna alle weertypen voorbij gekomen. Het begon warm voor de tijd van het jaar in februari, gevolgd door zes stormen op rij in die maand, zeer weinig regen in maart en een dik pak sneeuw in april. En we maken ons alweer op voor zomerse temperaturen in mei.

Hoe grillig is het weer en wat hoort bij een veranderend klimaat? Wil je meer weten? Kom gezellig langs! We praten vaak over groen in de wijk, voedselbossen, educatie, het weer of meer duurzame wijk-praat. Onder het genot van een klein hapje en drankje. En Duurzaam Craneveer is ook vaak van de partij.

Wat is het Klimaatcafe?

In samenwerking met Duurzaam Craneveer en GeoSpatie organiseren we elke vrijdag het klimaatcafé. Je kunt

                         

hier terecht voor advies, vragen of informatie over duurzaamheid en klimaat. We sluiten zoveel mogelijk aan bij actuele thema’s en nodigen ook af en toe professionals uit, van klimaat kenners, schrijvers, tot duurzaamheidspecialisten.

Kom je ook praten of je hart luchten over duurzaamheid? Van harte welkom!

Informatie

Nieuwsgierig? Hieronder al wat informatie om lekker in te snuffelen. Maar kom je er niet of heb je graag persoonlijk advies, kom langs in het café. We helpen je graag verder op weg.

Duurzaam Craneveer website – Ontdek wat jij kan doen (mijn Huis, mijn Energie, mijn Mobiliteit, …)

Klimaatwijs: klimaatbronnen en -initiatieven op een rij (politiek, samenleving, educatie, bedrijfsleven, wetenschap en kunst)

GeoSpatie: klimaatadvies op maat (gevestigd in Alteveer)

Trouw artikel ‘Warme trui of warmtepomp..’ (10 tips) – dd 22-02-2022

 

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant