Laden Evenementen

Ben jij op zoek naar een gezellige huiselijke ruimte in de buurt, maar is jouw huiskamer te klein? Of heb je wellicht geen zin om jouw buren thuis te ontvangen, is de stad te ver weg, of zijn er andere belemmeringen om jouw idee tot uitvoer te brengen? Dan is de Buurtfabriek de plek voor jou.

Een gezellige ruimte voor zeker 20 personen, met gebruik van keuken én tuin. De Buurtfabriek is beschikbaar voor iedereen in de wijk die iets wil organiseren voor en door bewoners. Op maan- en woensdagen zijn er meestal geen reguliere activiteiten in de binnenruimte.

Loop gerust eens binnen als we open zijn of bij een reguliere activiteit.

Wat doet de Buurtfabriek?

De Buurtfabriek is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor Alteveer-Cranevelt. We draaien op eigen initiatieven. Daarbij staan samenwerken, omzien naar elkaar, creëren, genieten en duurzaamheid centraal. De Buurtfabriek biedt letterlijk én figuurlijk ruimte voor iedereen die zijn of haar activiteit wil uitvoeren of ontplooien.

Rustige groene omgeving

De Buurtfabriek ligt centraal tussen Alteveer en Cranevelt in, gelegen aan de Peter van Anrooylaan 1. Om de hoek van de twee scholen en dichtbij de schoolpleinen. Ruimte dus in overvloed. Voor meer informatie:

mail          info@onzebuurtfabriek.nl
telefoon   06 5711 0048

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant