Laden Evenementen

Jouw eigen schoonmaakmiddel maken? Daarmee bespaar je geld en het milieu. Kom deze woensdagavond naar de Buurtfabriek en leer hoe je dit kunt doen in de workshop: ‘Maak jouw eigen schoonmaakmiddel’. Leuk, gemakkelijk en je hoeft nooit meer naar de winkel voor bijvoorbeeld afwasmiddel.

Expert Anke van Dijk van climatechain gaat graag met ons aan de slag. We maken drie schoonmaakmiddelen en krijgen vervolgens de recepten en kennis mee naar huis. Een gezellig avondvullend programma ter waarde van 42,50 euro, nu eenmalig voor 10 euro in de Buurtfabriek. De Buurtfabriek streeft namelijk naar duurzaamheid en gezellig samen bezig zijn.

Waarom deze workshop?

Je bespaar het milieu en je portemonnee als je zelf schoonmaakmiddelen maakt. Het vervoer van flessen en de fabricage elders vergen veel van ons milieu. Echter,  recepten op internet kunnen nogal misleidend zijn. Chemische reacties verdienen aandacht en de beste know-how. Anke doet ons graag voor wat we wel en niet kunnen doen. Welke ingrediënten kan je het beste gebruiken? En welke hoeveelheden zijn dan bijvoorbeeld van belang?

Praktische informatie

Dus heb je zin in een gezellige, actieve avond met informatie en know-how?

Kom langs in de Buurtfabriek van 20.00 tot 22.00 uur. Dan gaan we samen aan de slag.

Aanmelden is gewenst. Want vol = vol. Stuur een mailtje naar wieke@onzebuurtfabriek.nl

 

Vragen? Mail of bel de Buurtfabriek, of neem een kijkje op Anke haar website climatechain.

info@onzebuurtfabriek.nl / wieke@onzebuurtfabriek.nl

06 – 57 11 00 48

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant