Laden Evenementen

Er zijn nog enkele plekken vrij voor de buurtinspiratiesessie: ‘eerste hulp bij klimaatstress’. Heb jij wel eens vliegschaamte, voel je je bezwaard als je iets moois maar nutteloos koopt, wil je lekker lang douchen of heb je overal lak aan? NEMO Kennislink verzorgt een begeleide dialoog speciaal voor ons in de Buurtfabriek.

Tijdens deze sessie gaan we in gesprek over persoonlijke ervaringen met klimaatverandering. In dialoogvorm en met ervaren gespreksleiders gaan we deze avond samen op avontuur. Houd jij je hoofd koel? Ontdek samen met een klimaatpsycholoog hoe je het beste omgaat met emoties rondom het klimaat.

Aanmelden

Dus heb jij wel eens klimaatstress en wil je daarover in gesprek gaan met andere wijkgenoten en Arnhemmers, meldt je dan aan (via info@onzebuurtfabriek.nl) voor deze avond. Na deze avond ben je vast klimaatwijzer en je emoties meer de baas.

Nemo Kennislink

In een reeks sessie verzorgt Nemo Kennislink klimaatdialogen voor meer inspiratie rond klimaatstress. De Buurtfabriek is de derde sessie op rij. In het najaar zijn al twee sessie voorgegaan in de Studio van Nemo en in de sterrenwacht Sonnenborgh te Utrecht.

De sessies vallen onder het thema ‘Hoe klimaat jou raakt’. Waarin ze werken aan nieuwe verhalen over wie wij zijn, en wat onze relatie met elkaar en de planeet is.

Praktische info

Aanmelden kan via info@onzebuurtfabriek.nl.

De avond is geheel gratis.

Inloop vanaf 19.45 uur met een kopje koffie of thee.

Meer info

Inspiratiesessies Nemo Kennislink

Hoe klimaat je raakt: over ecostress, toekomstdromen en wat mensen beweegt

 

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant