Laden Evenementen

Vandaag is het Warme Truiendag. Kom lekker opwarmen en een drankje drinken tijdens het Klimaatcafé.

Arnhem doet ook mee aan Warme Truiendag en rijkt vandaag de eerste zelf gebreide dekentjes uit in stadsboerderij De Korenmaat. Wil je zelf een bijdrage leveren met lapjes? Dat kan tot eind februari kan je lapjes inleveren bij diverse inzamelpunten in Arnhem.

Heb je daarnaast vragen over duurzaamheid of isolatie bijvoorbeeld, stel ze gerust. Duurzaam Craneveer is ook aanwezig.

Alteveer of ’t Cranevelt: duurzaamheid kán!

Duurzaam Craneveer (DC) is gespecialiseerd in onze huizen uit de wijk en kent de best passende maatregelen om geld te besparen. Zij kunnen jou van persoonlijk advies voorzien over verschillende duurzame onderwerpen, zoals energie, mobiliteit of luchtkwaliteit binnenshuis.

Dus: stel gerust jouw vraag, kom eens langs of neem eerst een kijkje op de DC website.

Advies op maat

Wil je het meest passende advies? Neem dan contact op voor een persoonlijke afspraak (wieke@onzebuurtfabriek.nl) en wij zoeken de meest geschikte specialist binnen Duurzaam Craneveer of elders en plannen een datum voor een vrijblijvend gesprek. Ook buurtgenoten zijn van harte welkom, denk aan een gezamenlijke investeringen, zoals zonnepanelen, (dak)isolatie of wellicht wel een warmtepomp.

Wat is het Klimaatcafé?

In samenwerking met Duurzaam Craneveer en GeoSpatie organiseren we elke vrijdagmiddag het klimaatcafé. Je kunt

                         

hier terecht voor advies, vragen of informatie over duurzaamheid en klimaat. We praten vaak over groen in de wijk, voedselbossen, educatie, het weer of meer duurzame wijk-praat. Onder het genot van een klein hapje en drankje. En Duurzaam Craneveer is ook van de partij.

We sluiten zoveel mogelijk aan bij actuele thema’s en nodigen ook af en toe professionals uit, van klimaat kenners, schrijvers, tot duurzaamheidspecialisten.

Kom je ook praten of je hart luchten over duurzaamheid? Van harte welkom!

Informatie

Nieuwsgierig? Hieronder al wat informatie om lekker in te snuffelen. Maar kom je er niet of heb je graag persoonlijk advies, kom langs in het café. We helpen je graag.

Duurzaam Craneveer website – Ontdek wat jij kan doen (mijn Huis, mijn Energie, mijn Mobiliteit, …)

Klimaatwijs: klimaatbronnen en -initiatieven op een rij (politiek, samenleving, educatie, bedrijfsleven, wetenschap en kunst)

GeoSpatie: klimaatadvies op maat (gevestigd in Alteveer)

Trouw artikel ‘Warme trui of warmtepomp..’ (10 tips) – dd 22-02-2022

 

Share This Post, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant