Meditatie en weldadige aanraking in één, hoe mooi is dat? Maar kan dat wel in Corona-tijd? Natuurlijk, want aangeraakt worden door jezelf, dat kan altijd en overal (-:

Doe mee en leer speelse en ontspannende Zelf-Breema® oefeningen in een kleine groep en in je eigen tempo. De oefeningen bestaan uit vloeiende stretches, strijk- en klopbewegingen, zijn gezond voor lijf en leden, en worden zittend of staand gedaan. Ervaar hoe je je lichaam en geest kunt ontspannen, hoe heerlijk aanraking is, en hoe je in een mum van tijd kunt landen in dit moment. Gun jezelf steun en ‘zelfzorg’ in deze intense tijd.

Zelf-Breema is onderdeel van de universele aandachts-methode Breema® ‘The Art of Being Present’ uit Californië. Op de website breema.com vind je meer informatie en op het YouTube kanaal TheBreemaChannel. De eerste les is op maandagavond 5 oktober van 20:00-20:45 uur, en de volgende lessen op de 5 maandagen daarna. Je kan ook een losse les meedoen.

Locatie is de Buurtfabriek, Peter van Anrooylaan 1, Arnhem.

Bijdrage € 3 voor het gebruik van het gebouw. Graag aanmelden via een persoonlijk bericht en voor meer praktische informatie. De lessen worden gegeven door Lidwien, gecertificeerd Zelf-Breema instructor sinds 2004.