Op 18 september verzorgt S-Sent tijdens haar open huis een gratis proefles over je intuïtie, je eigen weten en je energie. Je leert voelen of iets klopt voor je of niet je gaat voelen hoe het is als je in verbinding met jezelf bent. Hoe het is als je in je kracht bent. Tijdens de proefles gaan we dus een laagje dieper. Je krijgt inzicht in hoe aandacht en energie werkt en wat jij kan doen om bij jezelf te blijven. Naast de les krijg je ook een reading en/of een healing. Een reading is een beschrijving van je energie en geeft een beeld van wat je aan het leren bent, je doelen en de stappen die je nu kunt zetten. Een healing is het in balans brengen van de energie.

Aantal deelnemers: maximaal 8
Datum en tijd: 18 september, 13.30 – 16.00 uur
Locatie:  de Buurtfabriek

Meer informatie en aanmelden: Annelita Reinders, S-Sent

correctie op 25 mei: datum in de titel gecorrigeerd